Babagan Kita

Beuline

  • Beulines img
  • Beulines img
  • Beulines img

Beuline

PURWAKA

Dumunung ing Guangzhou, Beuline Spesialisasi ing Area Estetika Medis Kanthi 20 Taun Lan Wis Kuat melu Pabrikan, Pemasaran lan Penjualan Produk Obat Estetika Berkualitas Tinggi, Melu Pengisi Dermal Asam Hyaluronic, Tipe Tokxin Botulinum, Solusi Mesoterapi (Ngurangi Lemak / Whitening / Wutah Rambut / Anti Melano / Anti Aging), Benang PDO, lsp.

  • -
    Diadegake ing taun 2001
  • -
    20 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 8 produk
  • -$
    Luwih saka 2 milyar

produk

Inovasi

  • BEUFILLER Cross-linked Hyaluronic Acid Dermal Filler Gels

    BEUFILLER Gandheng Salib ...

    Pengisi dermal, uga dikenal minangka pengisi wajah, pengisi kisut utawa filer kosmetik, minangka prosedur invasif sing paling populer sing digunakake kanggo kontur pasuryan, ngisi kerutan lan nambah volume. Jinis pangisi sing umum yaiku ing filer mata, pangisi rai, pengisi pipi, irung pengisi, pengisi dagu, pengisi garis eseman, pengisi garis ngguyu, lan pengisi bokong, pengisi susu. BEUFILLER minangka serangkaian pengisi dermal sing kasusun saka asam hyaluronic sing ana gandhengane saka gel HA sing ora kewan. Gel kasebut cetha, ...

  • BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler

    BEUFILLER hyaluronic a ...

    Pengisi dermal asam hyaluronic BEUFILLER Cross-acid minangka asam hyaluronic stabil stabil sing asale ora kewan, umume digunakake kanggo nambah lambe, amarga efektif banget lan bisa menehi asil cepet kanthi wektu pemulihan minimal. Informasi ringkes: 1, Merek: BEUFILLER 2, Komposisi: 24 mg / ml asam hyaluronic stabil 3, Bahan Asal: Diimpor saka korea 4, Merek Syringe: BD Company 5, Agen Cross-Link: BDDE 6, Jumlah Jarum / Piece: 2 Jarum BD 7, Dheweke ...

  • BEULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels

    BEULINES Cross Link ...

    BEULINES Pengisi dermal asam hyaluronic sing gegandhengan silang yaiku asam hyaluronic stabil stabil sing asale saka kewan. Asam hyaluronic injeksi iki umume digunakake kanggo ngilangi garis lan kerutan sing apik ing sekitar mata, dahi, tutuk; struktur wajah; ningkatake volume rahang utawa pipi; nggedhekake susu lan bokong, lsp Iki produk panggunaan siji. BEULINES khusus didedikake ing industri pengisi asam hyaluronic sajrone pirang-pirang taun. Informasi ringkes: 1, Merek: BEULINES 2, Komposisi: 24mg / m ...

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • "Nggawa Angin lan Ombak, Impen lan Plancongan Ing 2021 Conference Konferensi Tahunan

    Ngelingi jaman biyen lan ngarepake masa depan, tanggal 23 Januari, Guangzhou BEULINES kanthi mulya nganakake konferensi ringkesan akhir taun kanthi tema "Nggawa Angin, Ombak, Impen lan Pelayaran Ing 2021. Kulawarga BEULINES padha kumpul. Kita mikir, mikir, lan ...

  • Industri alat medis China diwiwiti ing jaman emas

    Miturut perusahaan riset pasar Frost & Sullivan, kabeh instrumen lan peralatan medis ing China samesthine bakal tikel dadi US $ 53,7 milyar ing taun 2015. Wiwit taun 2009 nganti 2011, pamrentah dijangka nandur modal US $ 124 milyar kanggo reformasi perawatan kesehatan, utamane ing 2011 minangka sing pertama ...