Toksin Botulinum


Detail Produk

Botulinum Toxin  (7)

Apa sing diarani Toksin Botulinum?
Toksin botulinum, minangka protein neurotoksik sing diprodhuksi dening bakteri Clostridium botulinum. Iki nyuda kontraksi otot kanthi nyandhet pelepasan asetilkolin ing persimpangan neuromuskular, kanggo nggayuh tujuan kaendahan lan bentuk awak.

Botulinum Toxin  (8)

Botulinum Toxin  (1)

Apa Toksin Botulinum Bisa Apa?
Racun botulinum digunakake ing pirang-pirang wilayah medis estetis, kayata ngilangi kisut rai, mbentuk kontur rai, mbentuk sikil lan pundhak lan gulu, permen karet liyane, lsp.

Botulinum Toxin  (2)

Penanganan lan Panyimpenan
Racun botulinum dikirim beku, ing es garing. Sadurunge lan sawise rekonstruksi, kudu disimpen ing kulkas kanthi suhu 2 nganti 8 ° C (35,6 nganti 46,4 ° F). Sadurunge rekonstitusi bisa disimpen nganti 24 wulan. Nalika pabrikan nyaranake nggunakake toksin Botulinum sajrone 24 jam sawise rekonstitusi, Panel American Conservation for Plastik Bedah Botulinum racun Konsensus Panel nyaranake nggunakake toksin Botulinum sajrone 6 minggu lan ora nate kelangan kekuwatan sajrone wektu kasebut.

Botulinum Toxin  (3)

Napa Pilih Kita?
1.20Yen percobaan
Pabrik kita duwe eksperimen produksi 20 taun ing bidang estetika medis, lan luwih saka 9 taun pengalaman diekspor, kita nyoba supaya bisa mbantu para pelanggan ngrampungake izin Bea Cukai.

20 years history on OEM

2. Lokakarya MPMP
Pabrik kita duwe eksperimen produksi 20 taun ing bidang estetika medis, lan duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing oem. Lokakarya kasebut kalebu lokakarya kelas 10.000 kanggo piranti medis kelas III, kita duwe teknologi sterilisasi terminal lan sistem kontrol kualitas sing ketat. Persiyapan kasebut yaiku aseptik lan bebas pirogen, sing njamin keamanan lan kualitas produk tanpa polusi.

Botulinum Toxin  (4)

3. Peralatan produksi ndhuwur
Pabrik kasebut ngimpor peralatan produksi paling maju sing diimpor saka negara-negara Eropa, kayata ngisi vakum otomatis lan mesin stoppering saka Jerman OPTIMA, sterilisasi tipe kabinet loro-lawang saka Swedia GETINGE, Agilent HPLC, UV, Shimadzu GC, rheometer Malvern, lsp.

Botulinum Toxin  (5)

4. Tes klinis ketat
Kita mlebu tes klinis wiwit taun 2006, lan kerja sama karo institusi medis kayata Rumah Sakit Zhejiang, Rumah Sakit Shao Yifu, Rumah Sakit Wong Kesembilan Shanghai, Akademi Ilmu Kedokteran Zhejiang, lsp. Asil kasebut nuduhake produk kanggo operasi plastik bisa nyukupi kabutuhan klinis, yaiku kualitas produk sing disiapake stabil, efek pengisiane apik, wektu pangopènan dawa, lan reaksi reaksi sing kurang sithik.

Botulinum Toxin  (6)

FAQ

P: Apa bisa nyampur macem-macem model?

A: Mesthi! 

P: Apa bisa menehi logo dhewe (OEM)?

A: Nggih!

P: Nalika sampeyan ngirim pesenanku?

A: Biasane 2 dina sawise nampa pembayaran, nanging bisa dirembug adhedhasar jumlah pesanan.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: Kita duwe 20 taun eksperimen produksi ing area estetika medis, pabrik duwe sistem kontrol kualitas ing proses produksi. Kabeh tuku bahan baku lan kontrol kualitas produksi ngetutake sistem manajemen ISO9001: 2008. Kajaba iku, fitur lengkap peralatan deteksi lan sistem manajemen mutu GMP kanggo menehi jaminan paling kuat kanggo produk bermutu.

Parameter

Subyek

50IU

100IU

150IU

Cara Pangatusan

Digunakake garing

Digunakake garing

Digunakake garing

Potensi saben botol

50 IU

100 IU

150 IU

Komposisi

50 Unit jinis racun Clostridium botulinum sing kompleks A

100 Unit Clostridium botulinum racun jinis Komplek

150 Unit saka racun racun Clostridium botulinum sing kompleks A

0,25mg albumin serum manungsa

0,5 mg albumin serum manungsa

0,75mg albumin serum manungsa

0,45 mg natrium klorida

0,9 mg natrium klorida

1,35 mg natrium klorida

Informasi encer

Dilusi Ditambahake (0,9% natrium klorida) Unit Dosis Asil (Unit / 0.1mL) Dilusi Ditambahake (0,9% natrium klorida) Unit Dosis Asil (Unit / 0.1mL) Dilusi Ditambahake (0,9% natrium klorida) Unit Dosis Asil (Unit / 0.1mL)
0,5mL

10.0U

1.0mL

10.0U

1.0mL

15.0U

1.0mL

5.0U

2.0mL

5.0U

2.0mL

7.5U

2.0mL

2.5U

4.0mL

2.5U

5.0mL

3.0U

4.0mL

1,25U

8,0mL

1,25U

10.0mL

1,5U


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk