Produk

  • Mesotherapy Anti Melano Solution

    Solusi Mesotherapy Anti Melano

    BEULINES Serum Larutan Mesotherapy Anti-Melano Bahan-bahan aktif saka BEULINES Larutan anti-Melano Mesotherapy, kombinasi anti-oksidan sing kuat lan sugih, dianjurake kanggo nyuda masalah kulit kayata hiperpigmentasi lan bintik-bintik umur, melasma, kulit bintik peteng. Nyegah penuaan foto, nambah bekas kukul lan menehi kulit katon luwih enom. Bahan utama: Aqua (Water), Acid Tranexamic, Nicotinamide Mononucleotide, Acetyl Glucosamine, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, ...
  • BEUFILLER Cross-linked Hyaluronic Acid Dermal Filler Gels

    BEUFILLER Gel Filler Dermal Asam silang Cross

    Pengisi dermal, uga dikenal minangka pengisi wajah, pengisi kisut utawa filer kosmetik, minangka prosedur invasif sing paling populer sing digunakake kanggo kontur pasuryan, ngisi kerutan lan nambah volume. Jinis pangisi sing umum yaiku ing filer mata, pangisi rai, pengisi pipi, irung pengisi, pengisi dagu, pengisi garis eseman, pengisi garis ngguyu, lan pengisi bokong, pengisi susu. BEUFILLER minangka serangkaian pengisi dermal sing kasusun saka asam hyaluronic sing ana gandhengane saka gel HA sing ora kewan. Gel kasebut cetha, ...
  • Botulinum Toxin

    Toksin Botulinum

    Apa Toksin Botulinum? Toksin botulinum, minangka protein neurotoksik sing diprodhuksi dening bakteri Clostridium botulinum. Iki nyuda kontraksi otot kanthi nyandhet pelepasan asetilkolin ing persimpangan neuromuskular, kanggo nggayuh tujuan kaendahan lan bentuk awak. Apa sing Bisa ditindakake Tokxin Botulinum? Racun botulinum digunakake ing pirang-pirang wilayah medis estetis, kayata ngilangi kisut rai, mbentuk kontur rai, mbentuk sikil lan pundhak lan gulu, permen karet liyane, lsp. Penanganan lan Panyimpenan ...
  • Mesotherapy Whitening Solution

    Solusi Pemutih Mesotherapy

    Apa solusi pemutih mesotherapy BEULINES? BEULINES Solusi mesoterapi pemutihan kulit nggunakake agen pencerah kulit sing dikenal kanthi jeneng "Glutathione". Tujuan nggunakake glutathione yaiku ngowahi eumelanin dadi pheomelanin, sing umume ditemokake ing wong sing duwe kulit sing adil. Glutathione uga mbantu nyetop produksi enzim sing dikenal kanthi jeneng tyrosinase sing uga melu produksi melanin ing awak sing ora apik kanggo kesehatan kulit. Kanthi tembung liyane, Glutathione Injecti ...
  • Botulinum Toxin

    Toksin Botulinum

    Apa Toksin Botulinum? Toksin botulinum minangka protein neurotoxin sing kuat sing dipikolehi saka bakteri Clostridium botulinum. Disuntikake menyang kisut dening jarum suntik, sing kanthi efektif bisa nyegah pelepasan asetilkolin ing membran presynaptik ujung saraf motor periferal lan ngalangi transmisi informasi ing antarane saraf lan otot , kanggo nggayuh tujuan kaendahan lan wujud awak. Racun botulinum biasane digunakake kanggo rahang, sikil, pundhak, nyuda gulu, mesem gummy, ...
  • BEULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels

    BEULINES Gels Filler HA Dermal sing Disambung

    BEULINES Pengisi dermal asam hyaluronic sing gegandhengan silang yaiku asam hyaluronic stabil stabil sing asale saka kewan. Asam hyaluronic injeksi iki umume digunakake kanggo ngilangi garis lan kerutan sing apik ing sekitar mata, dahi, tutuk; struktur wajah; ningkatake volume rahang utawa pipi; nggedhekake susu lan bokong, lsp Iki produk panggunaan siji. BEULINES khusus didedikake ing industri pengisi asam hyaluronic sajrone pirang-pirang taun. Informasi ringkes: 1, Merek: BEULINES 2, Komposisi: 24mg / m ...
  • BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler

    BEUFILLER asam hyaluronic Filler Lip

    Pengisi dermal asam hyaluronic BEUFILLER Cross-acid minangka asam hyaluronic stabil stabil sing asale ora kewan, umume digunakake kanggo nambah lambe, amarga efektif banget lan bisa menehi asil cepet kanthi wektu pemulihan minimal. Informasi ringkes: 1, Merek: BEUFILLER 2, Komposisi: 24 mg / ml asam hyaluronic stabil 3, Bahan Asal: Diimpor saka korea 4, Merek Syringe: BD Company 5, Agen Cross-Link: BDDE 6, Jumlah Jarum / Piece: 2 Jarum BD 7, Dheweke ...
  • Mesotherapy Hair Growth Solution

    Solusi Wutah Mesoterapi

    Opo iku BEULINES Mesoterapi Wutah Rambut Solusi?

    BEULINES Solusi Wutah Mesoterapi minangka prosedur kosmetik invasi minimal, lan dikenal minangka teknik paling anyar kanggo peremajaan rambut. Perawatan mesoterapi kalebu ngresiki kulit sirah kanthi lembut, banjur mikro nyuntikake dosis cilik obat-obatan sing dibutuhake ing sangisore kulit sirah. Faktor tuwuhing metabolisme sel, nyepetake follicle rambut lan nambah pertumbuhan rambut. Ditemokake nguntungake kanggo akeh pasien sing nandhang rambut gedhe.

  • Mesotherapy Anti Aging Solution

    Solusi Anti Penuaan Mesotherapy

    Apa Solusi Anti-tuwa Mesum BEULINES? BEULINES Perawatan Mesotherapy anti tuwa kalebu nyuntikake Asam Hyaluronic langsung menyang lapisan kulit sing diarani mesoderm kanthi jarum suntik, jarum mikro, meso gun. Iki menehi nutrisi lan ngremehake kulit kanthi ningkatake produksi kolagen lan elastin lan ngrangsang metabolisme kulit. BEULINES Mesoterapi minangka prosedur sing bisa digunakake kanggo mbentuk njaba, kanggo nambah tampilan lan kualitas kulit. Basa Inggris utama: Aq ...
  • Mesotherapy Fat Reduce Solution

    Solusi Ngurangi Lemak Mesotherapy

    Apa Solusi Ngurangi Lemak Mesotherapy BEULINES? BEULINES Solotherapy Ngurangi Lemak Mesoterapi minangka perawatan sing efektif lan non-operasi sing digunakake kanggo nambah selulit. Iki diarani mesoterapi amarga campuran enzim sing nglarutake lemak disebar menyang mesoderma yaiku jaringan lemak lan jaringan ikat sing ana ing sangisore permukaan kulit. Mesoterapi selulit minangka cara sing efektif lan sukses sing digunakake kanggo mbusak selulit saka permukaan kulit. Enzim utama mesoterapi selulit yaiku Carnitine ...