BEUFILLER Gel Filler Dermal Asam silang Cross


Detail Produk

Botulinum Toxin Injection

Pengisi dermal, uga dikenal minangka pengisi wajah, pengisi kisut utawa filer kosmetik, minangka prosedur invasif sing paling populer sing digunakake kanggo kontur pasuryan, ngisi kerutan lan nambah volume. Jinis pangisi sing umum yaiku ing filer mata, pangisi rai, pengisi pipi, irung pengisi, pengisi dagu, pengisi garis eseman, pengisi garis ngguyu, lan pengisi bokong, pengisi susu.

BRUFILLER Cross-linked Hyaluronic Acid Dermal Filler Gels (2)

BEUFILLER minangka serangkaian pengisi dermal sing kasusun saka asam hyaluronic sing ana gandhengane saka gel HA sing ora kewan. Gel kasebut cetha, tanpa warna lan bisa dibiodegradasi. Aman banget lan efektif kanggo nambani kabeh pasuryan supaya luwih apik lan katon enom.

Informasi ringkes:
1, Merek: BEUFILLER
2, Komposisi: 24 mg / ml asam hyaluronic stabil
3, Bahan Asal: Diimpor saka korea
4, Merek Syringe: Perusahaan BD
5, Agen Cross-Linked: BDDE
6, Jumlah Jarum / Potongan: 2 jarum BD
7, Umur rak: 3 taun

Gunakake Area lan Fungsi:
Pengisi dermal BEUFILLER kalebu 3 model, yaiku Derm, Derm Deep, Derm Plus. Jinis pangisi dermal sing beda-beda dirancang kanggo ngobati macem-macem pratanda tuwa.

BRUFILLER Cross-linked Hyaluronic Acid Dermal Filler Gels (3)

Feactures Pengisi dermal BEUFILLER

1. Bahan baku ndhuwur
Asam hyaluronic kualitas tinggi, asale dudu kewan, 100% biodegradable, ora mbutuhake tes kulit, ora ditolak.

2,24 mg / ml
Ewonan asil tes klinis nuduhake efek paling alami lan paling dawa nalika 24mg / ml.

3. Jarum BD
Rong jarum 27g / 30g saka perusahaan BD diwenehake kanthi gratis. (1ml / 2ml)

4. Tabung jarum
Tabung jarum digawe saka kaca medis, tabung lulusan kanthi transparansi dhuwur lan sterilisasi sing ketat, gampang dioperasikake.

5. Plunger Syringe
Plunger jarum suntik, jarum hub, jarum tutup digawe saka bahan PP kelas medis sing sesuai karo peraturan Kelas Papat lan ISO USP.

6. Kemasan aseptik
Pacakaging kapisah, njamin produk kanthi tanpa polusi.

BRUFILLER Cross-linked Hyaluronic Acid Dermal Filler Gels (4)

Lamaran

Syarat operasi: 1. Mung nampa dokter spesialis ing institusi medis sing resmi disetujoni dening negara.
2 .Bagean liyane nggunakake item sing beda.
3. Selaras karo syarat spesifikasi produk sing ketat.
Sadurunge Pangobatan 1. Wong sing seneng ora kudu gawe jadwal prosedur invasiif, perawatan kosmetik nganggo laser, ultrasonik, kulit, rai utawa mikro-dermabrasi 2 minggu sadurunge utawa sawise perawatan karo Beufiller.
2. Dianjurake supaya ora nggunakake Aspirin, Motrin, Gingko Biloba, Bawang Putih utawa asam lemak esensial liyane, paling ora 3 dina nganti 1 minggu sadurunge lan sawise perawatan kanggo nyuda bruising utawa getihen.
3. Nyingkiri alkohol, kafein, suplemen Niacin, panganan sodium tinggi, panganan gula dhuwur, karbohidrat olahan, panganan pedhes lan rokok 24-48 jam sadurunge lan sawise perawatan. Barang-barang kasebut bisa uga nyebabake paningkatan bengkak utawa iritasi.
Sawise Nambani 1. Aja, tutul, pencet, gosok, utawa ngapusi area sing ditanem sajrone 6 jam sawise perawatan.
2. Supaya olahraga sing kuat, cahya srengenge lan panas sajrone 3 dina sawise diobati.
3. Nyingkiri endhas rendhem ing banyu sajrone 24 jam; iki kalebu kolam, pantai, bathtub, bak air panas, lsp.

 

Napa Pilih Kita?

Sajarah 1,20 taun, Lokakarya GMP

Pabrik kita duwe eksperimen produksi 20 taun ing pengisi dermal asam hyaluronic, lan duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing oem. Kita duwe departemen desain profesional kanggo mbantu sampeyan ngatur logo, bungkus, nindakake ide kanggo nambah pengaruh merek dhewe!

Lokakarya kasebut minangka lokakarya kelas 10.000 kanggo piranti medis kelas III, kita ngenalake teknologi sterilisasi terminal lan sistem kontrol kualitas sing ketat, sing njamin keamanan lan kualitas produk tanpa polusi. Welcome kanggo ngunjungi kita!

BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler (5)

2. Tes klinis ketat
Kita mlebu tes klinis wiwit taun 2006, lan kerja sama karo institusi medis kayata Rumah Sakit Zhejiang, Rumah Sakit Shao Yifu, Rumah Sakit Wong Kesembilan Shanghai, Akademi Ilmu Kedokteran Zhejiang, lsp. Asil kasebut nuduhake yen gel hyaluronat natrium lintas-silang kanggo operasi plastik bisa nyukupi kabutuhan klinis, kualitas produk sing wis disiapake stabil, efek isine apik, wektu pangopènan dawa, lan reaksi reaksi sing kurang sithik.

Botulinum Toxin  (6)

3. Garis produk
Garis produk kalebu asam deringal asam Hyaluronic, BOTAX, Injeksi Pemutih, Injeksi pembubaran lemak, Injeksi pertumbuhan rambut, ngilangi bekas luka, solusi asam hyaluronic, topeng ndandani, lsp, sing bisa nyukupi kabutuhan pasien kanthi indikasi sing beda.

Product lines

FAQ Layanan

P: Apa aku bisa duwe conto?

A: Ya, mesthine, sampel kasedhiya, biasane kita bakal ngisi biaya dhasar produk lan uga kanthi biaya pangiriman. Lan kanggo sawetara jinis, Sampel gratis, sampeyan mung kudu mbayar biaya pangiriman!

P: Nalika sampeyan ngirim pesenanku?

A: Biasane 2 dina sawise nampa pembayaran, nanging bisa dirembug adhedhasar jumlah pesanan.

P: Yen aku pesen jumlah akeh, apa sampeyan menehi diskon rega?

A: Ya, kita bakal menehi diskon adhedhasar jumlahe. Yen sampeyan pesen, luwih murah regane.

P: Apa sampeyan duwe paket liyane? Amarga aku ora seneng paket sing ditawakake saiki.

A: Ya, kita pabrik OEM, kita bisa nampa kustomisasi. Kita bakal ngenalake liyane karo sampeyan dhisik. Sampeyan uga bisa ngirim gambar paket sing disenengi karo kita, kita bakal ngganti paket minangka panjaluk sampeyan.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: Pabrik kita duwe sejarah 20 taun. Kita duwe sistem kontrol kualitas ing proses produksi. Kabeh tuku bahan baku lan kontrol kualitas produksi ngetutake sistem manajemen ISO 13485. Kajaba iku, peralatan deteksi lengkap lan sistem manajemen kualitas GMP kanggo menehi jaminan paling kuat kanggo produk bermutu.

P: Kepiye layanan sawise didol?

A: Kita duwe Departemen sales kanggo layanan pelanggan! Yen sampeyan pengin duwe masalah babagan pesanan kasebut, sampeyan bisa kanthi gampang ngubungi whatsapp, E-mail, Skype utawa telpon kapan wae!

Yen ora ngrampungake pitakon sampeyan, wenehana hubungi sales!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita