BEUFILLER asam hyaluronic Filler Lip


Detail Produk

BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler (8)

BEUFILLER Pengisi dermal asam hyaluronic lintas-link minangka asam hyaluronic stabil stabil saka asal-usul kewan, iki digunakake banget kanggo nambah lambe, amarga larang regane lan bisa menehi asil langsung kanthi wektu pulih minimal.

BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler (1)

Informasi ringkes:
1, Merek: BEUFILLER
2, Komposisi: 24 mg / ml asam hyaluronic stabil
3, Bahan Asal: Diimpor saka korea
4, Merek Syringe: Perusahaan BD
5, Agen Cross-Linked: BDDE
6, Jumlah Jarum / Potongan: 2 jarum BD
7, Umur rak: 3 taun

BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler (2)

Fitur saka BEUFILLER Asam Hyaluronic pangisi lambe

1. Bahan alami: asale saka jaringan biologis, mula ora ana sensasi awak asing lan bahan asing sing isih ana.

2. Produk berteknologi tinggi: liwat teknologi berteknologi tinggi lan teknologi produksi sing ketat, kualitas produk dijamin, ora ana larangan lan reaksi alergi.

3. Sederhana, aman, cepet lan efektif: Operasi plastik mini ora mbutuhake operasi, mung kudu injeksi intradermal, sing ngindhari risiko operasi. Sanalika, facelift mikro nggunakake injeksi lokal, mula efek kasebut bisa dideleng langsung.

4. Nyaman lan ora krasa lara: operasi mikro-kosmetik nggunakake metode injeksi, kaya injeksi, mung ana pembengkakan lan rasa nyeri ing wilayah lokal, ora ana rasa nyeri utama, gampang ditampa pelanggan.

5. Ekonomis lan praktis: Biaya bedah plastik mikro yaiku antara kecantikan urip lan operasi plastik, lan regane regane regane murah.

6. Jembar kepraktisan: Amarga bahan biologis lan bisa digunakke, bisa digunakake ing bagean apa wae.

BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler (3)

 

Napa Pilih Kita?
1. Lokakarya MPMP
Lokakarya kasebut minangka bengkel kelas 10.000 kanggo piranti medis kelas III, kita duwe teknologi sterilisasi terminal lan sistem kontrol kualitas sing ketat, Gel natrium hyaluronat disterilake kanthi uap tekanan tinggi, lan jarum disterilake karo sinar gamma. Persiyapan aseptik lan bebas pirogen, sing njamin keamanan lan kualitas produk tanpa polusi.

BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler (5)

2. Peralatan produksi ndhuwur
Pabrik kasebut ngimpor peralatan produksi paling maju sing diimpor saka negara-negara Eropa, kayata ngisi vakum otomatis lan mesin stoppering saka Jerman OPTIMA, sterilisasi tipe kabinet loro-lawang saka Swedia GETINGE, Agilent HPLC, UV, Shimadzu GC, rheometer Malvern, lsp.

BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler (6)

3. Sertifikat Ce, MDSAP, ISO
Gel Sodium Hyaluronate Medis entuk sertifikat CE UE ing taun 2008, minangka produk paling wiwitan ing China sing entuk sertifikasi dual CE lan sertifikasi GMP internasional. Ing 2016, kita entuk sertifikasi MDSAP, lan produk kasebut didol ing 40 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler (7)

Parameter

Jinis Derm Derm Deep Derm Plus
Volume jarum suntik 1ml / 2ml 1ml / 2ml 10ml / 20ml
Materi HA sing gegandhengan karo salib HA sing gegandhengan karo salib HA sing gegandhengan karo salib
Konsentrasi HA 24 mg / ml 24 mg / ml 20 mg / ml
Ukuran partikel 0.15mm-0.28mm 0,28mm-0,5mm 0,5mm-1,25mm
Kira-kira jumlah partikel gel ml 100000 10000 5000
Jarum
Digunakake
27G 30G Ora diwenehake
Endi kanggo nyuntikake Bagéan tengah dermis Lapisan jero dermis lan / lapisan lumahing subcutis Sisih ndhuwur dermis
Indikasi sing disaranake Kedutan moderat Keriput lan lipatan rai sing jero Wirnkles jero jero lan lipatan
Pangobatan Garis glabellar, troweran nangis, lipatan Nasolabial, alur Nasolabial, komis oral Rhinoplasty, Hidung, Peningkatan Bibir, augmentasi Chin, Bantalan pipi, Panjaluk pipi Pembesaran payudara,
Nggedhekake bokong

FAQ Layanan

P: Apa sampeyan duwe pengisi permanen?
A: Komponen utama pengisi permanen yaiku semen balung. Sawise injeksi, semen balung kanthi bertahap tuwuh karo jaringan kulit, ora bisa dijupuk, lan ora bisa diserap, risiko efek samping lan sekuela dhuwur. Pengisi asam hialialat minangka perawatan sing paling populer lan paling aman saiki, biasane 6-18 wulan minangka periode paling dawa sing ditemtokake kanggo njamin keamanan maksimum.

P: Kandhutan anestesi?
A: Kanggo ketemu karo macem-macem panjaluk saka pelanggan, kita wis nggawe telung model anyar kanthi 3% tutupocaine, yen sampeyan butuh, hubungi sales!

P: Apa suwene efek kasebut?
A: Asil pangobatan bakal beda karo saben wong. Ing panaliten klinis, asil perawatan berlangsung suwene 12-18 wulan sawise sesi perawatan kaping pisanan kanggo umume pasien. Pangobatan tutul bisa njaga efek sing dikarepake.

P: Apa aman kanggo nyuntikake?
A: Nggih! Ana sawetara risiko sing ana gandhengane karo perawatan karo pangisi dermal asam hyaluronic merek BEULINES, Sawise rantai diluncurake, dheweke ngetutake jalur sing padha karo HA alami. Jumlah HA sing dirusak lan diilangi saben dina saka implan ora bisa dianggep dibandhingake biasane rusak ing awak. Iki dipecah dadi awak. Ora ana sing tetep ana ing kulit lan kulit ora ngalami karusakan.

Yen ora ngrampungake pitakon sampeyan, wenehana hubungi sales!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita