BEULINES Gels Filler HA Dermal sing Disambung


Detail Produk

BRULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels (5)

BEULINES Pangisi dermal asam hyaluronic lintas-link minangka asam hyaluronic stabil stabil sing asale ora kewan. Asam hyaluronic injeksi iki umume digunakake kanggo ngilangi garis lan kerutan sing apik ing sekitar mata, dahi, tutuk; struktur wajah; ningkatake volume rahang utawa pipi; nggedhekake susu lan bokong, lsp Iki produk panggunaan siji.BEULINES khusus didedikake ing industri pengisi asam hyaluronic sajrone pirang-pirang taun. 

BRULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels (6)

Informasi ringkes:

1, Merek: BEULINES

2, Komposisi: 24 mg / ml asam hyaluronic stabil

3, Bahan Asal: Bahan paling dhuwur digawe ing China

4, Agen Sambung: BDDE 

5, Jumlah Jarum / Potongan: 2 jarum

6, Umur rak: 3 taun

Gunakake Area lan Fungsi:
Pangisi dermal BEULINES kalebu 4 model Nggoleki, Derm, Deep, Subskin.Jinis pengisi dermal sing beda-beda dirancang kanggo ngobati macem-macem tandha tuwa.

BRULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels (7)

Aplikasi:

Pengisi dermal BEUFILLER kalebu 4 model, yaiku Derm, Derm Deep, Derm Plus, Meso.

Jinis Derm Derm Deep Derm Plus Meso
Volume jarum suntik 1ml / 2ml 1ml / 2ml 10ml / 20ml 1 ml
Materi HA sing gegandhengan karo salib HA sing gegandhengan karo salib HA sing gegandhengan karo salib Non Salib sing gegandhengan karo HA
Konsentrasi HA 24 mg / ml 24 mg / ml 20 mg / ml 15mg / ml
Ukuran partikel 0.15mm-0.28mm 0,28mm-0,5mm 0,5mm-1,25mm Ora ana
Kira-kira jumlah partikel gel ml 100000 10000 5000 Ora ana
Jarum
Digunakake
27G 30G Ora diwenehake nganggo jarum suntik, meso gun utawa derma roller
Endi kanggo nyuntikake Bagéan tengah dermis Lapisan jero dermis lan / lapisan lumahing subcutis Sisih ndhuwur dermis lumahing utawa lapisan tengah kulit
Indikasi sing disaranake Kedutan moderat Keriput lan lipatan rai sing jero Wirnkles jero jero lan lipatan Pengurangan Garis Rapi
Pangobatan Garis glabellar, troweran nangis, lipatan Nasolabial, alur Nasolabial, komis oral Rhinoplasty, Hidung, Peningkatan Bibir, augmentasi Chin, Bantalan pipi, Panjaluk pipi Pembesaran payudara,
Nggedhekake bokong
Peremasan Kulit, Cahya kulit, Pemutih Kulit, Kelembapan Kulit, Pengurangan Garis Rapi
Duration 6-18 wulan 6-24bulan 9-24bulan 2-6 wulan
Sumber

Non kewan

Agen

BDDE

Paket

Siji jarum suntik lan rong jarum BD ing Blister PVC, Siji Blister lan instruksi ing kothak ritel.


Napa Pilih Kita?

1.20 taun sejarah

Pabrik kita duwe eksperimen produksi 20 taun ing pengisi dermal asam hyaluronic, lan duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing oem. Kita duwe departemen desain profesional kanggo mbantu sampeyan ngatur logo, bungkus, nindakake ide kanggo nambah pengaruh merek dhewe, MOQ layanan khusus mung 50 pc. Sugeng rawuh ing kita!

BRULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels (10)

2. Lokakarya MPMP
Lokakarya kasebut minangka bengkel kelas 10.000 kanggo piranti medis kelas III, kita duwe teknologi sterilisasi terminal lan sistem kontrol kualitas sing ketat, Gel natrium hyaluronat disterilake kanthi uap tekanan tinggi, lan jarum disterilake karo sinar gamma. Persiyapan aseptik lan bebas pirogen, sing njamin keamanan lan kualitas produk tanpa polusi.

BRULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels (11)

3. Peralatan produksi ndhuwur
Perusahaan ngimpor peralatan produksi paling canggih sing diimpor saka negara-negara Eropa, kayata ngisi vakum otomatis lan mesin stoppering saka Jerman OPTIMA, sterilisasi tipe kabinet loro-lawang saka Swedia GETINGE, Agilent HPLC, UV, Shimadzu GC, rheometer Malvern, lsp.

BRULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels (1)

4. Banget populer
Kita wis entuk 94,4% 5 bintang Tingkat pangalembana sajrone 1 taun kepungkur.
Keluhan Mutu sing digawe sajrone 1 taun kepungkur: 0.
60,98% pelanggan bakal pesen maneh.

BRULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels (3)

Tuladhane

BRULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels (4)

FAQ

P: Kepiye HA alami dirusak ing awak?

A: Radikal bebas nyebabake ngilangi rantai HA.

P: Hyaluronidases ing lan sel ngrusak rantai HA sing dirilis

A: Segmen cilik bisa ngilangi urin ing awak.

P: Kepiye gel Beufiller rusak ing awak?

A: Sawise rantai diluncurake, dheweke melu jalur sing padha karo HA alami.

P: Apa awak bisa ngrusak gel pengisi HA sing akeh sing disuntik kanggo perawatan awak?

A: Nggih! Jumlah HA sing dirusak lan diilangi saben dina saka implan bisa diabaikan dibandhingake karo sing biasane rusak ing awak.

P: Kepiye BDDE?

A: Tingkat residu BDDE sithik banget ing produk pungkasan. Dosis kasebut ing ngisor iki sing dianggep aman miturut pedoman.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita