Profil Perusahaan

Pambuka

gongchang

Dumunung ing Guangzhou, BEULINES Spesialisasi ing Area Estetika Medis Kanthi 20 Taun Lan Wis Kuat Gawe Produksi, Pemasaran lan Penjualan Produk Obat Estetika Kualitas Tinggi, Melu Pengisi Dermal Asam Hyaluronic, Tipe Tokxin Botulinum, Solusi Mesoterapi (Ngurangi Lemak / Whitening / Wutah Rambut / Anti Melano / Anti Aging), Benang PDO, lsp.

Adhedhasar pirang-pirang taun pengalaman aplikasi industri lan tim panliten lan pangembangan level ahli, BEULINES tujuane nyedhiyakake produk keamanan lan kualitas tinggi lan macem-macem layanan kanggo gawe marem pelanggan. Kanthi staf sing mumpuni, kelas 10.000 kamar bersih standar GMP lan peralatan produksi paling dhuwur, perusahaan njamin produksi alat medis lan produk injeksi obat Kelas III sing terus-terusan sing negesake ukum lan peraturan Administrasi Pangan lan Obat Negara (CFDA) lan MDD EU.

BEULINES duwe kualifikasi impor lan ekspor lan wis lulus sertifikasi kualitas internasional kayata CE, MDSAP, GMP, lsp.
BEULINES nyengkuyung konsep lan semangat inovasi terus-terusan, adhedhasar ilmu pengetahuan, kanggo nyipta visi sing luwih apik kanggo manungsa, kanggo mbantu masarakat duwe kesehatan, rasa seneng, lan entuk urip sing kepenak.
BEULINES ngarepake riko lan kerja sama.

Budaya Perusahaan

Misi kita

-Tanggung jawab kanggo kabeh pelanggan
manawa pelanggan njaba utawa pelanggan internal, minat lan kepuasan minangka prioritas utama lan target kerja.
-Tanggung jawab kanggo kabeh karyawan
cukup pahala karyawan amarga menehi sumbangan, ngurmati kepribadian, martabat lan privasi, ngurmati bakat, menehi kekuwatan, ngembangake potensine, nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman lan rapi, uga pelatihan lan kesempatan pangembangan sing apik, tanggung jawab marang kasetyan lan kinerja kerja perusahaan minangka dhasar evaluasi, kinerja dhuwur lan bali dhuwur.
-Tanggung jawab kanggo masyarakat
nyedhiyakake masarakat kanthi produk teknologi tinggi lan berkualitas tinggi, lan menehi kontribusi kanggo panyebab kesehatan manungsa.
-Tanggung jawab kanggo perusahaan
kita kudu nggawe swasana komunikasi internal sing terbuka, nyusun kebijakan sing adil lan konsisten, nggawe mekanisme kerja kanggo sing bisa lan mediocre, lan ngolah tim sing nyawiji lan ngupayakake kabeh karyawan, aja nganti ngalah, nantang awake dhewe, lan ngupayakake semangat keunggulan ; riset lan pangembangan proyek inovatif kanthi terus-terusan kanggo nggayuh kepemimpinan biaya lan teknologi, supaya perusahaan bakal tetep ora bisa dikalahake.

Sejarah Kita

-Mei 2001

Beuline kanthi resmi didegake, khusus didedikake ing industri estetika medis.

-Nov 2008

Gel natrium hyaluronat medis entuk sertifikat CE.

-Kan 2017

Liwat iso13485-2016 sertifikasi sistem kualitas anyar.

-Dec 2020

Beuline total penjualan 25 negara, entuk asil klinis sing apik, ora ana reaksi ala sing serius nganti saiki.

-Julai 2007

Sampeyan sukses lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 / IS013485.

-Mei 2012

Cabang Beulines Guangzhou didegake, ngembangake bisnis ekspor.

-Juni 2018

Wis lulus sertifikasi MDSAP saka lembaga standar Inggris (BSI).

Sertifikat

● ISO 9001  ● ISO 13485  ● CE 2460  ● MDSAP

PC