Hubungi Kita

Alamat

No530, Bangunan Komersial MinjieJiapin, Jalan Shatou, Distrik Panyu, Guangzhou

Telpon

Adol: 86 020-34718909

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita