Pengisi Dermal Asam Hyaluronic

  • BEUFILLER Cross-linked Hyaluronic Acid Dermal Filler Gels

    BEUFILLER Gel Filler Dermal Asam silang Cross

    Pengisi dermal, uga dikenal minangka pengisi wajah, pengisi kisut utawa filer kosmetik, minangka prosedur invasif sing paling populer sing digunakake kanggo kontur pasuryan, ngisi kerutan lan nambah volume. Jinis pangisi sing umum yaiku ing filer mata, pangisi rai, pengisi pipi, irung pengisi, pengisi dagu, pengisi garis eseman, pengisi garis ngguyu, lan pengisi bokong, pengisi susu. BEUFILLER minangka serangkaian pengisi dermal sing kasusun saka asam hyaluronic sing ana gandhengane saka gel HA sing ora kewan. Gel kasebut cetha, ...
  • BEULINES Cross Linked HA Dermal Filler Gels

    BEULINES Gels Filler HA Dermal sing Disambung

    BEULINES Pengisi dermal asam hyaluronic sing gegandhengan silang yaiku asam hyaluronic stabil stabil sing asale saka kewan. Asam hyaluronic injeksi iki umume digunakake kanggo ngilangi garis lan kerutan sing apik ing sekitar mata, dahi, tutuk; struktur wajah; ningkatake volume rahang utawa pipi; nggedhekake susu lan bokong, lsp Iki produk panggunaan siji. BEULINES khusus didedikake ing industri pengisi asam hyaluronic sajrone pirang-pirang taun. Informasi ringkes: 1, Merek: BEULINES 2, Komposisi: 24mg / m ...
  • BEUFILLER hyaluronic acid Lip Filler

    BEUFILLER asam hyaluronic Filler Lip

    Pengisi dermal asam hyaluronic BEUFILLER Cross-acid minangka asam hyaluronic stabil stabil sing asale ora kewan, umume digunakake kanggo nambah lambe, amarga efektif banget lan bisa menehi asil cepet kanthi wektu pemulihan minimal. Informasi ringkes: 1, Merek: BEUFILLER 2, Komposisi: 24 mg / ml asam hyaluronic stabil 3, Bahan Asal: Diimpor saka korea 4, Merek Syringe: BD Company 5, Agen Cross-Link: BDDE 6, Jumlah Jarum / Piece: 2 Jarum BD 7, Dheweke ...