Solusi Anti Penuaan Mesotherapy


Detail Produk

Apa Solusi Anti-tuwa Mesum BEULINES?

BEULINES Perawatan Mesotherapy anti tuwa kalebu nyuntikake Asam Hyaluronic langsung menyang lapisan kulit sing diarani mesoderm kanthi jarum suntik, jarum mikro, meso gun. Iki menehi nutrisi lan ngremehake kulit kanthi ningkatake produksi kolagen lan elastin lan ngrangsang metabolisme kulit.

BEULINES Mesoterapi minangka prosedur sing bisa digunakake kanggo mbentuk njaba, kanggo nambah tampilan lan kualitas kulit.

Anti-aging1

Basa Inggris utama:
Aqua (Banyu), Natrium Hyaluronate, Panthenol, Dimethyl Mea, Methylsilanol Mannuronate, Ekstrak Centella Asiatica, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Zinc Sulfate, Copper Sulphate, Magnesium Gluconate, Manganese Gluconate.

anti-aging-2.1

Fungsi:
Peremasan Kulit, Pelembab Kulit, Pencahayaan Kulit, Anti Kerut.

Panyimpenan:
Simpen ing ngisor 30 ℃, aja nganti kena suhu sithik utawa sithik.
Aja sunar srengenge langsung.
Aja nyingkirake paket kasebut, simpen produk kasebut ing paket sekunder asline.

Anti-aging2

Pitunjuk:

Spasi injeksi: pisau 1cm

Ambane injeksi: 2mm-5mm

Volume injeksi: 0,1cc-0,2cc per

Jadwal perawatan injeksi: Saben 2-3 minggu

Jadwal pangopènan: Saben 3-4 wulan

Teknologi mesoterapi: Nappage utawa titik kanthi poin

Iki bisa diimpor nganggo patang cara:

METODE ONE: Ngimpor jarum suntik.

METODE Loro: Ngimpor bedhil mesotherapy.

METODE TIGA: Ngimpor nganggo roller derma.

METODE PATU: Ngimpor nganggo pena derma.

Anti-aging3

Pangobatan sadurunge lan Sawise

Anti-aging4

Produk sing gegandhengan

Larutan mesotherapy BEULINES kalebu 5 model,

Lemak Mesoterapi nyuda Solusi,

Solusi Pemutih Mesoterapi,

Solusi Wutah Mesoterapi,

Solusi Anti-tuwa Mesotherapy,

Solusi Anti-Melano Mesotherapy.

Jinis suntikan serum mesotherapy dirancang kanggo ngobati macem-macem tandha masalah kaendahan.

Model produk Lemak Mesoterapi nyuda Solusi Solusi Pemutih Mesotherapy Solusi Wutah Mesoterapi Solusi Anti-sepuh Mesotheraply Solusi Anti-Melano Mesotherapy
Gunakake Bagean Awak, Gulu, Pasuryan, Bokong Pasuryan, Awak, Gulu, irung, tangan Rambut Pasuryan Pasuryan
Jadwal perawatan saben 2-3 minggu (udakara 5-10 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) Sawise saben minggu (udakara 4 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) saben 2 minggu (udakara. 4-6 sesi)
Jadwal pangopènan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan saben 4-6 wulan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan
Indikasi 1. Ngurangi mbentuk cellulite lan ningkatake pembakaran lemak.
2. Paha ndhuwur, pinggul, weteng lan lengen ndhuwur.
1. Nyuda pigmen epidermis sing nyebabake sun
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
1. Nyuda rambut rontog
2. Ningkatake pertumbuhan rambut
3. Kencengi rambut sing lancip
4. Area botak ing kulit sirah
1. Nyuda kisut kulit
2. Revitalisasi sinar kulit
1. Nyuda pigmen kulit
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
Ati-ati: Gunakake produk sawise diresiki.
Gunakake produk ing wilayah kasebut supaya bisa diolah nganggo pijet gerakan bunder utawa tambah dadi krim / topeng. Tepuk alon-alon, pijet sawetara detik nganti nyedhot.
Tambahake produk menyang gel sing dienggo digunakake ing mesoterapi transdermik utawa jinis perawatan elektroterapi liyane kayata altrasounds, ionisasi utawa piranti medis jinis f liyane sing digunakake kanggo perawatan estetis.
Aja nganti mripat.

Related Products

Napa Pilih Kita? 

Anti-aging5

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita