Solusi Mesotherapy Anti Melano


Detail Produk

BEULINES Serum Larutan Anti-Melano

Bahan-bahan aktif solusi BEULINES Anti-Melano Mesotherapy, kombinasi anti-oksidan kuat lan kuat, dianjurake kanggo nyuda masalah kulit kayata hiperpigmentasi lan bintik-bintik umur, melasma, kulit bintik peteng. Nyegah penuaan foto, nambah bekas kukul lan menehi kulit katon luwih enom.

anti-melano-1

Bahan utama:
Aqua (Banyu), Asam Tranexamic, Nicotinamide Mononucleotide, Acetyl Glucosamine, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, Ethyltheglycerin.

anti-melano-2.1

Fungsi:

1. Ngurangi pigmen kulit.

2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.

3.Ngetokake efek sing nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.

anti-melano-2

Pitunjuk:

Resiki area perawatan;

Encer 3cc saka ANTI-MELANO karo 2cc saka Clutathione;

Spasi injeksi: 1mm-2mm

ambane injeksi: 2mm-5mm

Jadwal perawatan: Saben 2 minggu

Jadwal pangopènan: Saben 4-6 sesi

Teknologi mesoterapi: Nappage utawa titik kanthi poin.

Iki bisa diimpor nganggo patang cara:

METODE ONE: Ngimpor jarum suntik.

METODE Loro: Ngimpor bedhil mesotherapy.

METODE TIGA: Ngimpor nganggo roller derma.

METODE PATU: Ngimpor nganggo pena derma.

anti-melano-3

Tpengumuman maneh Areas

Solusi Anti-Melano Mesoterapi bisa muncul ing area awak, nanging area perawatan sing paling umum yaiku Wajah. Iki bisa digunakake kanggo pria lan wanita.

anti-melano-4

Napa PILIH KAMI?

1. Lokakarya MPMP

Pabrik kita duwe eksperimen produksi 20 taun ing bidang estetika medis, lan duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing oem. Lokakarya kasebut kalebu lokakarya kelas 10.000 kanggo piranti medis kelas III, kita duwe teknologi sterilisasi terminal lan sistem kontrol kualitas sing ketat. Persiyapan kasebut yaiku aseptik lan bebas pirogen, sing njamin keamanan lan kualitas produk tanpa polusi.

1.GMP workshop

2. Banget populer

Nganti taun 2020, luwih saka 500.000 botol wis sukses diobati.

BEULINES saiki kasedhiya ing luwih saka 40 negara ing saindenging jagad kanthi produk estetika medis.

Kita ngembangake luwih akeh koperator ing saindenging jagad.

2.Highly popular

3.Ce, MDSAP, ISO, GMP sertifikat

Pabrik wis lulus sertifikasi EU CE lan sertifikasi GMP internasional ing taun 2008, lan entuk sertifikasi MDSAP Ing 2016. Produk kasebut didol ing 40 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

 3.Ce,MDSAP,ISO,GMP certificate

Apa Produk sing Gegandhengan?

Larutan mesotherapy BEULINES kalebu 5 model,

Lemak Mesoterapi nyuda Solusi,

Solusi Pemutih Mesoterapi,

Solusi Wutah Mesoterapi,

Solusi Anti-tuwa Mesotherapy,

Solusi Anti-Melano Mesotherapy.

Jinis injeksi serum mesotherapy dirancang kanggo ngobati macem-macem tandha masalah kaendahan.

Model produk Lemak Mesoterapi nyuda Solusi Solusi Pemutih Mesotherapy Solusi Wutah Mesoterapi Solusi Anti-sepuh Mesotheraply Solusi Anti-Melano Mesotherapy
Gunakake Bagean Awak, Gulu, Pasuryan, Bokong Pasuryan, Awak, Gulu, irung, tangan Rambut Pasuryan Pasuryan
Jadwal perawatan saben 2-3 minggu (udakara 5-10 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) Sawise saben minggu (udakara 4 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) saben 2 minggu (udakara. 4-6 sesi)
Jadwal pangopènan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan saben 4-6 wulan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan
Indikasi 1. Ngurangi mbentuk cellulite lan ningkatake pembakaran lemak.
2. Paha ndhuwur, pinggul, weteng lan lengen ndhuwur.
1. Nyuda pigmen epidermis sing nyebabake sun
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
1. Nyuda rambut rontog
2. Ningkatake pertumbuhan rambut
3. Kencengi rambut sing lancip
4. Area botak ing kulit sirah
1. Nyuda kisut kulit
2. Revitalisasi sinar kulit
1. Nyuda pigmen kulit
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
Ati-ati: Gunakake produk sawise diresiki.
Gunakake produk ing wilayah kasebut supaya bisa diolah nganggo pijet gerakan bunder utawa tambah dadi krim / topeng. Tepuk alon-alon, pijet sawetara detik nganti nyedhot.
Tambahake produk menyang gel sing dienggo digunakake ing mesoterapi transdermik utawa jinis perawatan elektroterapi liyane kayata altrasounds, ionisasi utawa piranti medis jinis f liyane sing digunakake kanggo perawatan estetis.
Aja nganti mripat.

 Other Models


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita