Solusi Ngurangi Lemak Mesotherapy


Detail Produk

Apa Solusi Ngurangi Lemak Mesotherapy BEULINES?
BEULINES Solotherapy Ngurangi Lemak Mesoterapi minangka perawatan sing efektif lan non-operasi sing digunakake kanggo nambah selulit. Iki diarani mesoterapi amarga campuran enzim sing nglarutake lemak disebar menyang mesoderma yaiku jaringan lemak lan jaringan ikat sing ana ing sangisore permukaan kulit.
Mesoterapi selulit minangka cara sing efektif lan efektif digunakake kanggo ngilangi selulit saka permukaan kulit. Enzim utama mesoterapi selulit yaiku Carnitine, kafein sing digabung karo mineral lan vitamin sing beda. Sawise disuntikake menyang lapisan lemak ing proporsi saline normal, lidocaine, natrium bikarbonat, epinefrin, lan liya-liyane, sing kanthi efektif bisa ningkatake dekomposisi lapisan lemak sing degil, saengga lemak luwih gampang dipecah dadi asam lemak tinimbang nyuplai energi awak.

fat-reduce-1

Bahan utama:
Aqua (Banyu), Karnitin, Kafein, Phenoxyethanol, Methylsilanol Mannuronate, Ekstrak Centella Asiatica, Ethylhexylglycerin.

fat-reduce-2

Fungsi:

Ngurangi bentuk selulit.

Kurangi penylametan banyu.

Aktifake lipolisis, ningkatake pembakaran lemak.

Ngewangi gelut nglumpukake celengan lemak.

fat-reduce-3

PITUTUR

Ambane injeksi: 6mm kanggo 13mm.
Jarak injeksi: loro 2mm-10mm.
Jumlah injeksi: 0,2cc -0,5cc saben injeksi.
Teknik mesoterapi: Point by Point.
Jadwal perawatan: Saben 2-3 minggu, udakara. 5-10 sesi.
Jadwal pangopènan: Saben 3-4 wulan.

Cara perawatan umume 3-4 kali, jumlah kaping tartamtu gumantung karo obesitas pribadi. Ora ana jumlah suntikan lipolisis, amarga fisik lan obesitas individu beda, jumlah suntikan lan perawatan bakal beda. Ing kahanan normal, kanggo lemak sing luwih wangkal, dhokter bakal njaluk sing nampa perawatan liyane kanggo udakara 3 wulan.

Iki bisa diimpor nganggo Papat cara:

METODE ONE: Ngimpor jarum suntik.

METODE Loro: Ngimpor bedhil mesotherapy.

METODE TIGA: Ngimpor nganggo roller derma.

METODE PATU: Ngimpor nganggo pena derma.

fat-reduce-4

Ing wilayah perawatan apa mesoterapi selulit bisa ditrapake?
Selulit bisa muncul ing area awak apa wae, nanging area perawatan sing paling umum yaiku:
Paha ndhuwur, Pinggul, Tangan ndhuwur, Nangani Cinta, weteng, Uwang dobel.
Mesoterapi selulit bisa digunakake kanggo ngobati selulit kanggo pria lan wanita.

Apa asil sing diarepake saka perawatan mesoterapi selulit?
Kanggo asil klinis sing jelas, pasien kudu 3-6 sesi perawatan. Saben sesi bola saben 2-3 minggu. Asile wiwit katon sawise sesi kaping 2. Jumlah pangobatan sing dibutuhake gumantung saka dawa selulit, dununge selulit, kelainan jinis kelamin lan pembuluh darah saiki. Sajrone perawatan, kanggo asil maksimal, pasien disaranake hydrate awake, ngetutake diet sing luwih sehat lan olahraga ing acara sing asring ditindakake.

fat-reduce-5

Napa PILIH KAMI?
Sajarah 1,20 taun, Lokakarya GMP
Pabrik kita duwe eksperimen produksi 20 taun ing bidang estetika medis, lan duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing oem. Kita duwe departemen desain profesional kanggo mbantu sampeyan ngatur logo, bungkus, nindakake ide kanggo nambah pengaruh merek dhewe!
Lokakarya kasebut minangka lokakarya kelas 10.000 kanggo piranti medis kelas III, kita ngenalake teknologi sterilisasi terminal lan sistem kontrol kualitas sing ketat, sing njamin keamanan lan kualitas produk tanpa polusi. Welcome kanggo ngunjungi kita!

1.20 years history ,GMP Workshop

2.Garis produk

Garis produk kalebu asam deringal asam Hyaluronic, BOTAX, Injeksi Pemutih, Injeksi pembubaran lemak, Injeksi pertumbuhan rambut, ngilangi bekas luka, solusi asam hyaluronic, topeng ndandani, lsp, sing bisa nyukupi kabutuhan pasien kanthi indikasi sing beda.

Product lines

3. Banget populer

Kita wis entuk 94,4% 5 bintang Tingkat pangalembana sajrone 1 taun kepungkur.

Keluhan Mutu sing digawe sajrone 1 taun kepungkur: 0.

60,98% pelanggan bakal pesen maneh.

3.Highly popular

Apa Model liyane?

Larutan mesotherapy BEULINES kalebu 5 model,

Lemak Mesoterapi nyuda Solusi,

Solusi Pemutih Mesoterapi,

Solusi Wutah Mesoterapi,

Solusi Anti-tuwa Mesotherapy,

Solusi Anti-Melano Mesotherapy.

Jinis injeksi serum mesotherapy dirancang kanggo ngobati macem-macem tandha masalah kaendahan.

Model produk Lemak Mesoterapi nyuda Solusi Solusi Pemutih Mesotherapy Solusi Wutah Mesoterapi Solusi Anti-sepuh Mesotheraply Solusi Anti-Melano Mesotherapy
Gunakake Bagean Awak, Gulu, Pasuryan, Bokong Pasuryan, Awak, Gulu, irung, tangan Rambut Pasuryan Pasuryan
Jadwal perawatan saben 2-3 minggu (udakara 5-10 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) Sawise saben minggu (udakara 4 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) saben 2 minggu (udakara. 4-6 sesi)
Jadwal pangopènan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan saben 4-6 wulan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan
Indikasi 1. Ngurangi mbentuk cellulite lan ningkatake pembakaran lemak.
2. Paha ndhuwur, pinggul, weteng lan lengen ndhuwur.
1. Nyuda pigmen epidermis sing nyebabake sun
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
1. Nyuda rambut rontog
2. Ningkatake pertumbuhan rambut
3. Kencengi rambut sing lancip
4. Area botak ing kulit sirah
1. Nyuda kisut kulit
2. Revitalisasi sinar kulit
1. Nyuda pigmen kulit
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
Ati-ati: Gunakake produk sawise diresiki.
Gunakake produk ing wilayah kasebut supaya bisa diolah nganggo pijet gerakan bunder utawa tambah dadi krim / topeng. Tepuk alon-alon, pijet sawetara detik nganti nyedhot.
Tambahake produk menyang gel sing dienggo digunakake ing mesoterapi transdermik utawa jinis perawatan elektroterapi liyane kayata altrasounds, ionisasi utawa piranti medis jinis f liyane sing digunakake kanggo perawatan estetis.
Aja nganti mripat.

 Other Models


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita