Solusi Wutah Mesoterapi

Opo iku BEULINES Mesoterapi Wutah Rambut Solusi?

BEULINES Solusi Wutah Mesoterapi minangka prosedur kosmetik invasi minimal, lan dikenal minangka teknik paling anyar kanggo peremajaan rambut. Perawatan mesoterapi kalebu ngresiki kulit sirah kanthi lembut, banjur mikro nyuntikake dosis cilik obat-obatan sing dibutuhake ing sangisore kulit sirah. Faktor tuwuhing metabolisme sel, nyepetake follicle rambut lan nambah pertumbuhan rambut. Ditemokake nguntungake kanggo akeh pasien sing nandhang rambut gedhe.


Detail Produk

Hair Growth 1

Bahan utama:
Aqua (Banyu), Phenoxyethanol, Glutathione, Panthenol, Biotin, Ethylhexylglycerin, Methylsilanol Mannuronate.

hair growth-2

Fungsi:
1. Nyuda rambut rontog

2. Ningkatake pertumbuhan rambut

3. Kencengi rambut sing lancip

4. Area botak ing kulit sirah

Hair Growth 3

PITUTUR

Spasi injeksi: 1cm-2cm

ambane injeksi: 1mm-2mm

Volume injeksi: 0,01cc-0,1cc saben injeksi

Jadwal perawatan: Sawise seminggu

Jadwal pangopènan: Saben 4-6 minggu

Teknologi mesoterapi: Nappage utawa titik kanthi poin

Iki bisa diimpor nganggo patang cara:

METODE ONE: Ngimpor jarum suntik.

METODE Loro: Ngimpor bedhil mesotherapy.

METODE TIGA: Ngimpor nganggo roller derma.

METODE PATU: Ngimpor nganggo pena derma.

hair growth-4

Sapa sing kudu ngalami mesoterapi solusi pertumbuhan rambut?

Iki padha efektif kanggo pria lan wanita.

Sampeyan kudu nimbang solusi tuwuh rambut mesoterapi, yen sampeyan nandhang salah siji ing ngisor iki:
Botak Progresif,
Rambut Rontok Patchy,
Lancip Progresif Rambut.

Apa asil sing diarepake saka solusi pertumbuhan rambut mesoterapi?

Sampeyan bakal ngerteni nyuda rambut rontog, tuwuh rambut anyar ing garis rambut sing ana, nambah lan nambah kerapatan, kesehatan lan tekstur rambut.

hair growth-5

 

Napa PILIH KAMI?

1.20 taun riwayat OEM

Pabrik kita duwe 20 taun eksperimen produksi ing area estetika medis, lan duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing oem..kita duwe departemen desain profesional kanggo mbantu sampeyan ngatur logo, bungkus, nindakake ide kanggo nambah pengaruh merek dhewe!

20 years history on OEM

2. Lokakarya MPMP

Lokakarya kasebut minangka lokakarya kelas 10.000 kanggo piranti medis kelas III, kita duwe teknologi sterilisasi terminal lan sistem kontrol kualitas sing ketat. Persiapan aseptik lan bebas pirogen, sing njamin keamanan lan kualitas produk tanpa polusi.

2.GMP workshop

3. Peralatan produksi ndhuwur

Pabrik kasebut ngimpor peralatan produksi paling maju sing diimpor saka negara-negara Eropa, kayata ngisi vakum otomatis lan mesin stoppering saka Jerman OPTIMA, sterilisasi tipe kabinet loro-lawang saka Swedia GETINGE, Agilent HPLC, UV, Shimadzu GC, rheometer Malvern, lsp.

3.Top production equipment

4. Tes klinis ketat

Kita mlebu tes klinis wiwit taun 2006, lan kerja sama karo institusi medis kayata Rumah Sakit Zhejiang, Rumah Sakit Shao Yifu, Rumah Sakit Wong Kesembilan Shanghai, Akademi Ilmu Kedokteran Zhejiang, lsp. Asil kasebut nuduhake yen gel hyaluronat natrium lintas-silang kanggo operasi plastik bisa nyukupi kabutuhan klinis, kualitas produk sing wis disiapake stabil, efek isine apik, wektu pangopènan dawa, lan reaksi reaksi sing kurang sithik.

4.Strict clinical test

5.Garis produk

Garis produk kalebu asam deringal asam Hyaluronic, BOTAX, Injeksi Pemutih, Injeksi pembubaran lemak, Injeksi pertumbuhan rambut, ngilangi bekas luka, solusi asam hyaluronic, topeng ndandani, lsp, sing bisa nyukupi kabutuhan pasien kanthi indikasi sing beda.

5.Product lines

6. Banget populer

Nganti taun 2020, luwih saka 500.000 botol wis sukses diobati.

BEULINES saiki kasedhiya ing luwih saka 40 negara ing saindenging jagad kanthi produk estetika medis.

Kita ngembangake luwih akeh koperator ing saindenging jagad.

6.Highly popular

 

Apa Model liyane?

Seri solusi mesotherapy BEULINES kalebu 5 model,

Lemak Mesoterapi nyuda Solusi,

Solusi Pemutih Mesoterapi,

Solusi Wutah Mesoterapi,

Solusi Anti-tuwa Mesotherapy,

Solusi Anti-Melano Mesotherapy.

Jinis injeksi serum mesotherapy dirancang kanggo ngobati macem-macem tandha masalah kaendahan.

Model produk Lemak Mesoterapi nyuda Solusi Solusi Pemutih Mesotherapy Solusi Wutah Mesoterapi Solusi Anti-sepuh Mesotheraply Solusi Anti-Melano Mesotherapy
Gunakake Bagean Awak, Gulu, Pasuryan, Bokong Pasuryan, Awak, Gulu, irung, tangan Rambut Pasuryan Pasuryan
Jadwal perawatan saben 2-3 minggu (udakara 5-10 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) Sawise saben minggu (udakara 4 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) saben 2 minggu (udakara. 4-6 sesi)
Jadwal pangopènan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan saben 4-6 wulan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan
Indikasi 1. Ngurangi mbentuk cellulite lan ningkatake pembakaran lemak.
2. Paha ndhuwur, pinggul, weteng lan lengen ndhuwur.
1. Nyuda pigmen epidermis sing nyebabake sun
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
1. Nyuda rambut rontog
2. Ningkatake pertumbuhan rambut
3. Kencengi rambut sing lancip
4. Area botak ing kulit sirah
1. Nyuda kisut kulit
2. Revitalisasi sinar kulit
1. Nyuda pigmen kulit
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
Ati-ati: Gunakake produk sawise diresiki.
Gunakake produk ing wilayah kasebut supaya bisa diolah nganggo pijet gerakan bunder utawa tambah dadi krim / topeng. Tepuk alon-alon, pijet sawetara detik nganti nyedhot.
Tambahake produk menyang gel sing dienggo digunakake ing mesoterapi transdermik utawa jinis perawatan elektroterapi liyane kayata altrasounds, ionisasi utawa piranti medis jinis f liyane sing digunakake kanggo perawatan estetis.
Aja nganti mripat.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita