Solusi Mesoterapi

  • Mesotherapy Anti Melano Solution

    Solusi Mesotherapy Anti Melano

    BEULINES Serum Larutan Mesotherapy Anti-Melano Bahan-bahan aktif saka BEULINES Larutan anti-Melano Mesotherapy, kombinasi anti-oksidan sing kuat lan sugih, dianjurake kanggo nyuda masalah kulit kayata hiperpigmentasi lan bintik-bintik umur, melasma, kulit bintik peteng. Nyegah penuaan foto, nambah bekas kukul lan menehi kulit katon luwih enom. Bahan utama: Aqua (Water), Acid Tranexamic, Nicotinamide Mononucleotide, Acetyl Glucosamine, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, ...
  • Mesotherapy Whitening Solution

    Solusi Pemutih Mesotherapy

    Apa solusi pemutih mesotherapy BEULINES? BEULINES Solusi mesoterapi pemutihan kulit nggunakake agen pencerah kulit sing dikenal kanthi jeneng "Glutathione". Tujuan nggunakake glutathione yaiku ngowahi eumelanin dadi pheomelanin, sing umume ditemokake ing wong sing duwe kulit sing adil. Glutathione uga mbantu nyetop produksi enzim sing dikenal kanthi jeneng tyrosinase sing uga melu produksi melanin ing awak sing ora apik kanggo kesehatan kulit. Kanthi tembung liyane, Glutathione Injecti ...
  • Mesotherapy Hair Growth Solution

    Solusi Wutah Mesoterapi

    Opo iku BEULINES Mesoterapi Wutah Rambut Solusi?

    BEULINES Solusi Wutah Mesoterapi minangka prosedur kosmetik invasi minimal, lan dikenal minangka teknik paling anyar kanggo peremajaan rambut. Perawatan mesoterapi kalebu ngresiki kulit sirah kanthi lembut, banjur mikro nyuntikake dosis cilik obat-obatan sing dibutuhake ing sangisore kulit sirah. Faktor tuwuhing metabolisme sel, nyepetake follicle rambut lan nambah pertumbuhan rambut. Ditemokake nguntungake kanggo akeh pasien sing nandhang rambut gedhe.

  • Mesotherapy Anti Aging Solution

    Solusi Anti Penuaan Mesotherapy

    Apa Solusi Anti-tuwa Mesum BEULINES? BEULINES Perawatan Mesotherapy anti tuwa kalebu nyuntikake Asam Hyaluronic langsung menyang lapisan kulit sing diarani mesoderm kanthi jarum suntik, jarum mikro, meso gun. Iki menehi nutrisi lan ngremehake kulit kanthi ningkatake produksi kolagen lan elastin lan ngrangsang metabolisme kulit. BEULINES Mesoterapi minangka prosedur sing bisa digunakake kanggo mbentuk njaba, kanggo nambah tampilan lan kualitas kulit. Basa Inggris utama: Aq ...
  • Mesotherapy Fat Reduce Solution

    Solusi Ngurangi Lemak Mesotherapy

    Apa Solusi Ngurangi Lemak Mesotherapy BEULINES? BEULINES Solotherapy Ngurangi Lemak Mesoterapi minangka perawatan sing efektif lan non-operasi sing digunakake kanggo nambah selulit. Iki diarani mesoterapi amarga campuran enzim sing nglarutake lemak disebar menyang mesoderma yaiku jaringan lemak lan jaringan ikat sing ana ing sangisore permukaan kulit. Mesoterapi selulit minangka cara sing efektif lan sukses sing digunakake kanggo mbusak selulit saka permukaan kulit. Enzim utama mesoterapi selulit yaiku Carnitine ...