Solusi Pemutih Mesotherapy


Detail Produk

Apa solusi pemutih mesotherapy BEULINES?
BEULINES Solusi mesoterapi pemutihan kulit nggunakake agen pencerah kulit sing dikenal kanthi jeneng "Glutathione".
Tujuan nggunakake glutathione yaiku ngowahi eumelanin dadi pheomelanin, sing umume ditemokake ing wong sing duwe kulit sing adil. Glutathione uga mbantu nyetop produksi enzim sing dikenal kanthi jeneng tyrosinase sing uga melu produksi melanin ing awak sing ora apik kanggo kesehatan kulit. Kanthi tembung liya, Injeksi Glutathione nggawe lapisan protèktif ing kulit sing mbantu nglindhungi kulit saka radiasi UV uga nyuda jumlah melanin ing awak.

whitening-1

Bahan utama:

Aqua (Water), Glutathione, Ascorbic Acid (vitamin C), Asam Piruvic, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.

whitening-2

Fungsi:
Pengirangan bintik melanik.
Memutih kulit, nggawe kulit luwih cerah.
Pitulung kanggo ndandani kulit sing rusak srengenge lan kukul.

Panyimpenan:
Simpen ing ngisor 30 ℃, aja nganti kena suhu sithik utawa sithik.
Aja sunar srengenge langsung.
Aja nyingkirake paket kasebut, simpen produk kasebut ing paket sekunder asline.

whitening-3

Lamaran
Ambane injeksi: 1mm kanggo 2mm.
Jarak injeksi: loro cm.
Jumlah injeksi: 0,1cc -0,2cc saben injeksi.
Teknik mesoterapi: Nappage utawa Point by Point.
Jadwal pangopènan: Saben 3-4 wulan.
Jadwal perawatan: Saben 2-3 minggu, udakara. 4 sesi.

Iki bisa diimpor kanthi rong cara:
METODE ONE: Ngimpor jarum suntik.
METODE Loro: Ngimpor bedhil mesotherapy.

whitening-4

Keuntungan Kita
1. Lokakarya MPMP
Pabrik kita duwe eksperimen produksi 20 taun ing bidang estetika medis, lan duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing oem. Lokakarya kasebut kalebu lokakarya kelas 10.000 kanggo piranti medis kelas III, kita duwe teknologi sterilisasi terminal lan sistem kontrol kualitas sing ketat. Persiyapan kasebut yaiku aseptik lan bebas pirogen, sing njamin keamanan lan kualitas produk tanpa polusi.

GMP workshop

2. Peralatan produksi ndhuwur

Pabrik kasebut ngimpor peralatan produksi paling maju sing diimpor saka negara-negara Eropa, kayata ngisi vakum otomatis lan mesin stoppering saka Jerman OPTIMA, sterilisasi tipe kabinet loro-lawang saka Swedia GETINGE, Agilent HPLC, UV, Shimadzu GC, rheometer Malvern, lsp.

2.Top production equipment

3. Tes klinis sing ketat

Kita mlebu tes klinis wiwit taun 2006, lan kerja sama karo institusi medis kayata Rumah Sakit Zhejiang, Rumah Sakit Shao Yifu, Rumah Sakit Wong Kesembilan Shanghai, Akademi Ilmu Kedokteran Zhejiang, lsp. Asil kasebut nuduhake yen gel hyaluronat natrium lintas-silang kanggo operasi plastik bisa nyukupi kabutuhan klinis, kualitas produk sing wis disiapake stabil, efek isine apik, wektu pangopènan dawa, lan reaksi reaksi sing kurang sithik.

3.Strict clinical test

Produk sing gegandhengan

Larutan mesotherapy BEULINES ngatasi limang masalah: nyuda lemak / whitening / tuwuh rambut / anti melano / anti tuwa.

Dheweke kalebu 5 model,

Lemak Mesoterapi nyuda Solusi,

Solusi Pemutih Mesoterapi,

Solusi Wutah Mesoterapi,

Solusi Anti-tuwa Mesotherapy,

Solusi Anti-Melano Mesotherapy.

Jinis injeksi serum mesotherapy dirancang kanggo ngobati macem-macem tandha masalah kaendahan.

Model produk Lemak Mesoterapi nyuda Solusi Solusi Pemutih Mesotherapy Solusi Wutah Mesoterapi Solusi Anti-sepuh Mesotheraply Solusi Anti-Melano Mesotherapy
Gunakake Bagean Awak, Gulu, Pasuryan, Bokong Pasuryan, Awak, Gulu, irung, tangan Rambut Pasuryan Pasuryan
Jadwal perawatan saben 2-3 minggu (udakara 5-10 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) Sawise saben minggu (udakara 4 sesi) saben 2-3 minggu (udakara 4 sesi) saben 2 minggu (udakara. 4-6 sesi)
Jadwal pangopènan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan saben 4-6 wulan saben 3-4 wulan saben 3-4 wulan
Indikasi 1. Ngurangi mbentuk cellulite lan ningkatake pembakaran lemak.
2. Paha ndhuwur, pinggul, weteng lan lengen ndhuwur.
1. Nyuda pigmen epidermis sing nyebabake sun
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
1. Nyuda rambut rontog
2. Ningkatake pertumbuhan rambut
3. Kencengi rambut sing lancip
4. Area botak ing kulit sirah
1. Nyuda kisut kulit
2. Revitalisasi sinar kulit
1. Nyuda pigmen kulit
2. Nempuh bintik-bintik umur ing kulit.
3. Efek sing apik kanggo nyuda lan nyegah hiperpigmentasi kanthi nyuda sintesis melanin.
Ati-ati: Gunakake produk sawise diresiki.
Gunakake produk ing wilayah kasebut supaya bisa diolah nganggo pijet gerakan bunder utawa tambah dadi krim / topeng. Tepuk alon-alon, pijet sawetara detik nganti nyedhot.
Tambahake produk menyang gel sing dienggo digunakake ing mesoterapi transdermik utawa jinis perawatan elektroterapi liyane kayata altrasounds, ionisasi utawa piranti medis jinis f liyane sing digunakake kanggo perawatan estetis.
Aja nganti mripat.

whitening-3


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita