"Nggawa Angin lan Ombak, Impen lan Plancongan Ing 2021 Conference Konferensi Tahunan

Ngelingi jaman biyen lan ngarepake masa depan, tanggal 23 Januari, Guangzhou BEULINES kanthi mulya nganakake konferensi ringkesan akhir taun kanthi tema "Nggawa Angin, Ombak, Impen lan Pelayaran Ing 2021. Kulawarga BEULINES padha kumpul. Kita mikir, mikir, lan ngrancang mbesuk. Kita nyengkuyung keunggulan sing maju lan menehi kamulyan, lan matur nuwun marang kulawarga BEULINES sing wis kerja keras.

Kanggo nanggepi kahanan epidemi lan kerja sama karo pencegahan epidemi aktif, ing taun iki kita ngowahi format rapat taunan lan nganakake diskusi target babagan kerja maneka departemen kanthi bentuk seminar. Kabeh wong ngringkes gaweyane, nuduhake pengalaman, brainstormed, lan target masalah lan kangelan, lan ngrembug.

Ing taun iki, BEULINES ngadeg karo para pelanggan, ngadhepi pencegahan lan kontrol epidemi, ngadhepi kasusahan pangiriman, lan ngadhepi reformasi bea cukai. BEULINES negesake inovasi terus-terusan, manajemen sing ketat, lan layanan sing efisien kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan solusi lengkap kanggo para pelanggan.

Wiwit saka kasusahan ing wiwitan taun nganti kemajuan ing pungkasan taun, kontrol kualitas layanan sing ketat lan sikap layanan sing unggul dadi dhasar kanggo BEULINES supaya bisa terus maju ing lingkungan pasar sing angel ing taun 2020. BEULINES tetep njaga duwe tanggung jawab sosial nalika nindakake pangembangan perusahaan, diakoni dening pelanggan, karyawan lan industri.

Ing taun 2020, BEULINES kanthi lengkap nuduhake profesionalisme lan efisiensi ing bidang estetika medis, lan banget dingerteni para pelanggan.

2020 minangka taun kaping 19 panyiapan BEULINES.

Iki minangka tonggak sejarah penting ing pangembangan BEULINES.

Target anyar wis ditemtokake, lan perjalanan anyar bakal diwiwiti

Ora preduli carane ganti jaman.

Yen ora lali karo kekarepan asline, kita bakal terus berjuang, Mesthi wae sesuk bakal luwih apik!

Ing taun anyar 2021, beuline ganti lan lelayaran, kita bakal netepi maksud asline lan nempuh angin lan ombak!

Sugeng rawuh 2021 kabisat anyar!

Welcome 2021 new leap!


Wektu kiriman: Mar-02-2021