Industri alat medis China diwiwiti ing jaman emas

医美Miturut perusahaan riset pasar Frost & Sullivan, kabeh instrumen lan peralatan medis ing China samesthine bakal tikel dadi US $ 53,7 milyar ing taun 2015. Wiwit taun 2009 nganti 2011, pamrentah dijangka nandur modal US $ 124 milyar kanggo reformasi perawatan kesehatan, utamane ing taun 2011 minangka taun pisanan "Rencana Lima Taun Rolas", sing bakal entuk jangkoan lengkap sistem keamanan medis dhasar, sing bakal dadi aset utama ing sejarah reformasi medis China. Tonggak sejarah ing taun iki. Statistik nuduhake manawa ing 2011, industri medis lan kesehatan China bakal rangking nomer telu ing jagad iki.

Yen dideleng saka data MEDICA lan CompaMED, platform pameran industri medis nomer siji ing donya ing taun 2010, industri medis jagad iki uga tetep maju kanthi mantep. Ing taun kepungkur, skala pameran MEDICA lan CompaMED padha-padha tetep tuwuh, utamane skala pameran pameran Cina saya mundhak taun-taun. Iki uga nggambarake pangembangan lan kemajuan industri medis China ing taun-taun pungkasan.

Minangka acara utama ing industri peralatan medis China, Pameran Alat lan Alat Kesehatan Internasional 2011 (CHINA MED2011) bakal dianakake ing Pusat Konvensi Nasional Beijing wiwit tanggal 25 nganti 27 Maret. CHINA MED2011 disponsori dening Menteri Kesehatan Departemen Logistik Umum Tentara Pembebasan Rakyat Tiongkok, China World Trade Center Co., Ltd., Pameran Internasional Huitong Xingye (Beijing) Co., Ltd. lan Pameran Dusseldorf (Shanghai ) Co., Ltd. kanggo mbantu perusahaan lan rumah sakit ing industri alat medis China wis miwiti jaman emas lan njupuk kesempatan pasar.

Mbangun platform mewah lan prawan promosi global

CHINA MED pisanan didegaké ing taun 1989 lan dianakake setaun setaun. Ukurane wis saya gedhe saben taun, lan para peserta pameran terus saya mundhak. CHINA MED ora mung minangka jendhela kanggo nampilake industri medis ing saindenging jagad, nanging uga mandheg kaping pisanan kanggo institusi medis internasional mlebu China. CHINA MED, minangka pameran instrumen lan peralatan medis internasional internasional pertama sing disertifikasi dening Asosiasi Industri Pameran Internasional (UFI), mesthi nggayuh tujuan internasionalisasi lan profesionalisme, lan duwe komitmen kanggo nggawe platform komersial kanggo pameran mewah ing instrumen instrumen lan industri peralatan.

Kanggo mbantu perusahaan ngerteni kesempatan pasar sing luwih anyar, para panitia promosi kanthi giat promosi CHINA MED 2011. Pameran kasebut diarepake duwe area pameran seluas 30.000 meter persegi, udakara 550 peserta pameran lan udakara 26.000 pengunjung, kalebu para dekan lan direktur peralatan saka militer lan macem-macem rumah sakit lokal, lan ana akeh dealer lan agen sing tuku luwih saka 5 yuta. .

Nalika aktif narik investasi ing China, panitia uga nggunakake sumber daya saka unit dhukungan internasional pameran MEDICA lan platform informasi medis global utama kanggo promosi pameran internasional. Bisa dingerteni manawa saiki, stan khusus biasane didol, lan persediaan kios standar uga cukup nyenyet.

Kajaba iku, situs web resmi panitia uga nyedhiyakake layanan online tanpa gangguan 24 jam kanggo pameran lan pengunjung, lan terus ngoptimalake layanan sakabèhé. Wiwit tanggal 1 April 2010 nganti 22 Desember, total lalu lintas menyang situs web tekan 153.947 kali, sing luwih dhuwur tinimbang 119.988 kaping ing periode sing padha taun kepungkur, kenaikan taun-ing-taun 28,30%. Penyelenggara uga nyipta hotline layanan pelanggan 4006-234-578 kanggo nyedhiyakake layanan konsultasi kanggo pengunjung lan peserta pameran. Layanan kasebut wis dingerteni dening para peserta pameran lan pengunjung, lan umume pelanggan wis wareg.

Klumpukake produk anyar lan kunci ing topik sing populer

Sorotan liyane saka CHINA MED 2011 yaiku perusahaan terkenal ing industri medis bakal ngetokne produk paling anyar. Nganti saiki, Toshiba negesake manawa bakal nampilake tomografi komputasi 640 irisan "Aquilion ONE", sing cocog kanggo diagnosis penyakit kardiovaskular, kanthi kacepetan scanning sing luwih cepet, dosis radiasi sing luwih cilik lan panggunaan pangembang, lan gambar sing luwih jelas. Keuntungan bersama AS-China bakal nggawa sistem "Robot Bedah Da Vinci" sing digawe bebarengan dening Intuitive Surgical saka Amerika Serikat dening NASA lan liya-liyane. Minangka robot operasi generasi kaping paling canggih ing donya, duwe pergelangan tangan sing paling apik ing jagad iki. Malah bisa ngrampungake tumindak sing tepat sing angel kanggo masarakat biasa, kayata tugas sing mokal kanggo ahli bedah endoskopik rampung ing ruang cilik. Minangka salah sawijining pabrikan peralatan radioterapi paling profesional ing saindenging jagad, Elekta Swedia bakal nyorot Compact akselerator digital kanthi papan upgrade sing apik, sistem manajemen informasi tumor Mosaiq sing kuat, intensitas rotasi volume teknologi terapi busur (Vmat), Intuitas, solusi integral kanggo tumor pencitraan lan perawatan, lan Simetri, solusi manajemen gerakan tumor generasi anyar.

Luwih saka 20 kegiatan ing lokasi ing papat kategori, kalebu pencitraan medis, kesehatan, teknologi klinis, lan penawaran lan pengadaan, uga bakal dianakake sajrone pameran. Antarane, "Forum Konferensi Presiden" dianakake kaping pisanan. Forum kasebut bakal ngundang para ahli rumah sakit lan pimpinan Departemen Pengadaan Pemerintah Kementerian Keuangan kanggo ngrembug macem-macem aspek manajemen efisiensi ekonomi rumah sakit lan ngamati kegiatan penawaran lan pengadaan rumah sakit ing situs. Kanggo kerja sama karo ideologi pandhuan umum lan kabijakan "Maju Strategis, Fokus" ing industri medis lan kesehatan China, CHINA MED2011 lan Masyarakat Tiongkok Teknik Biomedis bakal dadi tuan rumah "Sistem Jaringan Informasi Kesehatan Pribadi, Kulawarga lan Komunitas Seminar ", lan khusus ngundang Ahli saka Institut Kedokteran Penerbangan, Rumah Sakit Umum Tentara Pembebasan Rakyat, Universitas Kedokteran Militer Keempat, lan pusat informasi jarak jauh ing Shanghai, Shenyang, Wuxi lan papan liya sing dibahas lan dikomunikasikan karo profesional industri.

 —— Warta Beijing


Wektu kiriman: Mar-02-2021